dilluns, 25 de juny del 2012

Acta Assemblea 20 Juny 2012


ASSEMBLEA AMPA EL TIMBAL
20 de juny de 2012


Hi assisteixen 11 famílies (veure full en llibreta d'actes)
S'exposa el procés de la constitució de l'AMPA i dels membres que conformen la junta.
S'explica la creació del correu electrònic (ampa.eltimbal.barcelona@gmail.com) i el blog de l'AMPA (www.ampaebmeltimbal.blogspot.com).
Es resumeixen les activitats realitzades per l'AMPA durant aquest primer curs 2011-2012:
Març: xerrada informativa amb pares de diverses escoles del barri, dirigida a les classes dels grans, de cara a la preinscripció de les escoles (P3).
Abril: Diada de Sant Jordi. L'AMPA va organitzar un contacontes i va elaborar un punt de llibre i una rosa, juntament amb l'escola, per a cada família.
Aquest mes l'AMPA també va comprar una mànega d'aigua i jardineres pel pati de l'escola, a fi que els nens puguin jugar amb aigua i cuidar les plantes.
Maig: Xerrada introductòria de Primers Auxilis per a Bebès i Nens.
Juny: Organització d'espectacle musical i jocs per a la festa de final de curs.
Aquest mes també s'ha gestionat l'allargament de la jornada del juliol per a les famílies que ho necessitin. Aquest tema ha portat bastants mal de caps. L'empresa que ho ha de realitzar ha estat poc col·laboradora i gens fàcil de pactar. L'AMPA ha assumit el pagament d'una plaça per tal de poder tirar endavant. Ens proposem realitzar una queixa/reclamació. L´escola per part seva ja l'ha feta.

Estat de comptes
Ingressos de 660 euros per l'ingrés de quota de socis de 33 famílies.
Despeses de constitució AMPA, segell AMPA, Hisenda, mànega, jardineres, punts de llibre, xerrada primers auxilis i subvenció d'una plaça d'allargament jornada: 496 euros
Saldo actual: 163 euros. D'aquests, uns 130 es destinaran a la festa de final de curs i la resta en decoració de l'escola per a aquest dia.
S'ha d'intentar participar en les reunions d'inici del curs vinent (establerta pel 5 de setembre de 2012) per aconseguir una major participació de les famílies en l'AMPA.
La Berta ens explica com ha anat el Consell Escolar durant l´any.
Intentar l'any vinent ser més pro-actius respecte al tema de retallades en Educació; alinear-nos més amb la resta d'escoles bressol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada