dimarts, 12 de juny del 2012

Novetats juny

Benvolguts i benvolgudes,
 
Us informem que ahir dilluns 11 de juny hi va haver una reunió informativa per a les famílies interessades en l'allargament de 15 a 17h durant la primera quinzena del juliol, i finalment, després d'un procés molt llarg i dificultós, hem aconseguit tirar-ho endavant. Un total de 12 famílies, amb una subvenció de l'AMPA de l'escola, se'n podran beneficiar aquest estiu.

També volem convidar-vos aquest dimarts 19 de juny, a les 15:30h a una assemblea informativa de l'AMPA per explicar tot el que s'ha fer aquest any, i tancar el curs. Demanem tots els socis que si us plau hi atenguin.
 
Properament, més novetats! 
 
-------------------------
 
Estimados padres y madres:
 
Os informamos que ayer lunes 11 de junio hubo una reunión informativa para las familias interesadas en la ampliación horaria de 15 a 17h durante la primera quincena de julio, y finalmente, después de un proceso muy largo y difícil, hemos conseguido llevarlo a cabo. Un total de 12 familias, con una subvención del AMPA de la escuela, podrán beneficiarse de la ampliación este verano.
 
También queremos invitaros este martes 19 de junio a las 15:30h a una Asamblea Informativa del AMPA para explicar todo lo que hemos hecho este año, y cerrar el curso escolar. Solicitamos a todos los socios que por favor participen de esta asamblea. 
 
Próximamente, ¡más novedades!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada