dimecres, 20 de març del 2013

Xerrada de nutrició infantil

El passat 26 de febrer, va venir a l'escola una especialista en nutrició infantil a explicar quatre conceptes clau per tenir en compte amb la nutrició infantil. Les idees principals que ens va donar són:

- Les proporcions de menjar que necessiten solen ser menors a les porcions que normalment els servim a taula.

- Quan diuen que ja en tenen prou els hem de fer cas, ja que se saben autoregular bé el que el cos necessita.

- Si acostumen a no arribar amb gana a les postres, es pot donar la fruita abans de menjar, ja que la fructosa desperta la gana.

- Cal no forçar els nens a menjar el que no els agrada, però seguir oferint-los-ho perquè un dia potser ho provin.

- Es poden buscar maneres de fer-los el menjar atractiu.

- Cal que els nens mengin una mica de tot, i res amb excés. La varietat és clau.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El 26 de febrero pasado vino a la escuela una especialista en nutrición infantil a explicarnos cuatro conceptos que debemos tener en cuenta en relación con la nutrición infantil. Las ideas principales que nos dio son estas:

- Las proporciones de comida que necesitan suelen ser menores que las porciones que normalmente les ponemos en la mesa.

- Cuando dicen que no quieren más les tenemos que hacer caso, ya que saben autorregular bien lo que necesita el cuerpo.

- Si acostumbran no llegar con hambre a los postres, se les puede dar la fruta antes de la comida, ya que la fructosa abre el apetito. 

- Se pueden buscar maneras de hacer que la comida les resulte más atractiva.

- Es necesario que coman un poco de todo, y nada en exceso. La variedad es clave.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada